Régi-új szerelmem kezd izzani, közeledik a farsang, és meg kell varrnom az első igazi farsangi jelmezt. Nyuszi szeretne lenni őurasága, ennek pedig természetesen semmi akadálya. Bár egy varázslónak jobban örültem volna, de üsse kő.

Egyébként nem is akármilyen nyuszi, hanem a bábszínházból ismert piros nadrágos nyuszi. Talán neve is van, de azt nem tudom.

A lényeg: legalább szőrös harisnyát nem kell alkotni. A feladat: egy barna szőrös póló, piros kertésznadrág, szigorúan keresztbe gombolt pántokkal, tappancs mamusz és természetesen fejfedő. Na meg egy hatalmas répa. Nehogymá' ne az én fiamnak lenne az egész oviban a legnagyobb répája :)

Ma elkezdtem nézelődni, és találtam egy csomó érdekes dolgot. Ennek kapcsán pedig íme néhány hasznos link, ami a varráshoz kapcsolódik, találati sorrendben:

pelenkázó táska (annak, aki mondjuk halálfejest vagy a saját ruhájához illőt akar): http://avarazsollo.blog.hu/2009/09/13/pelankazotaska_szabasmintaja

iszonyatosan jó szabásminta szerkesztő izé, rendeltem, majd beszámolok róla: http://szabasmintak.hu/

egy hely, ahová soha nem fogok elmenni, mert ott csődölnék be: http://www.mesebolt.com/index_elemei/kontakt.html

ő nagyon szépeket varr: http://katafolt.blogspot.com/

kívánom, hogy mindent vegyenek meg tőle, gyönyörű kézműves gombok ÉS (lányos anyák, figyelem!) hajcsatok: http://meska.hu/Shop/index/1910

ki mondta, hogy kerek a gomb? http://lynetteandersondesigns.typepad.com/photos/buttons/index.html

mamuszt varrni nem egy ördőngősség: http://mollychicken.blogs.com/my_weblog/2006/12/baby_boots.html

és igen, végre megtaláltam, hogyan kell babát varrni: http://indexbaba.gportal.hu/gindex.php?pg=25378415

Szerző: 21 hónap  2010.01.20. 16:02 Szólj hozzá!

Címkék: baba jelmez varrás szabásminta

A bejegyzés trackback címe:

https://21honap.blog.hu/api/trackback/id/tr291687874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása