Megint morgás van/volt.

Hogy hiába maradt itthon, nincs ideje. De miért ne lenne? A délutáni alvás 3 óra. Rengeteget lehet 3 óra alatt dolgozni. Mikor pedig rákérdezek, hogy ha annyira kell dolgozni, akkor miért pont ebben az értékes 3 órában teszi, odamorran, hogy "nem szóltam semmit".

Nem ellenkezett, nem vitatkozott. Hogy miért? Nem tudom. Talán mert tudja, hogy én éjjel kelek, hogy tudjak dolgozni? Nem hinném. Ilyenkor - ha mérges - nincs erre tekintettel. Inkább érzi, hogy van igazságtartalma annak, amit mondtam. Csak marhára fáj, ha rávilágítanak az ilyenre. Evvan.

Ma megyek a városba, kicsit kiszabadulok. Visszaviszem a kölcsönkendőt, meg megpróbálok apám hagyatéki dolgain lendíteni egy kicsit. Hogy honnan veszem rá az időt? A fene tudja. Majd kibőjtölöm nemalvással. Addig is dolgozom...

Szerző: 21 hónap  2009.11.27. 11:11 Szólj hozzá!

Címkék: munka alvás idő konfliktus férj feleség türelem időhiány

A bejegyzés trackback címe:

https://21honap.blog.hu/api/trackback/id/tr411555454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása