Igen, ismét szoptatok. Sok, rengeteg a tejem. Nana egész nap szopik, amikor csak akar. A szembeszomszéd kisfiú napi 2 deci körül kap, és mióta vasárnap belázasodott a Bubu, ő is kap napi 1-2 deci anyakakaót.

Összeteszem a kezem-lábam, hogy napi 6 óra körüli alvással mindezt bírja a szervezetem. Nem tudom, mi a titok. Tény, hogy most nem figyelek a kalóriabevitelre, meg is állt a fogyás :(

Napi 1-2 liter baracklé azért változatlanul lecsúszik, mikor sok a munka és kevés az alvás. Most viszont még nem volt olyan érzésem, hogy "kiszáradt" a tejcsarnok. Amíg a szájában lóg a gyereknek, addig csordogál belőle valami. Nincs rojtosodás, nincs semmi. Csak színtiszta tej. A minőséggel sem lehet gond, eddig havi 1,40 kg körüli a gyarapodás...

Az első három hét viszont ismét sírós-kiabálós volt. Volt, hogy éjjel felkapcsoltam a lámpát, és mintha a kislány megette volna a mellem, olyan véres volt a szája körül. Próbálkoztam a bimbóvédővel megint, de most nem jött be. Egyszerűen kiköpte. Finnyásabb, mint a bátyja volt, és kisebb az űrtartalma is. Szegénykéből sokszor csordogál a túró, de abba nem hagyná a cummogást :)

Szerző: 21 hónap  2009.11.28. 04:01 Szólj hozzá!

Címkék: szoptatás újrakezdés anyatej

A bejegyzés trackback címe:

https://21honap.blog.hu/api/trackback/id/tr491555559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása